Лого Компания

Започни своя Стаж като Стажант в "Програма за развитие на таланти в сферата на финансите"

София

Запознай се с условията

Описание на позицията

От какво ще станете част:

В Coca-ColaEuropacificPartners един от стратегическите ни приоритети е "да привличаме, развиваме и запазваме талантите". Университетската ни програма за таланти успява да направи тази цел реалност, като е финансирана от нашия Главен Финансов Директор и Вицепрезидент Човешки ресурси.  

Университетската ни програма за таланти беше подновена с цел да намери бъдещите таланти във финансовата сфера. Ние вярваме във Вашия потенциал, като ще Ви помогнем да развиете Вашите знания по време на Програмата. Вие ще имате назначен Ментор – доказал се лидер в нашия бизнес, който ще работи пряко с Вас, ще споделя знания, ще предлага съвети и ще Ви помага, за да извлечете максималното от всяка възможност.

За Вас ще бъде разработен централен план за обучение, с цел да Ви помогнем да развиете уменията и поведението си, които CCEP очакват от един бъдещ лидер. Освен курсовете за обучение, които са специфични за програмата, ще имате Индивидуален план, с който може да следвате специфични за всяка роля курсове.

Нашето предложение:

  • Конкурентен план за награди & Компенсации
  • Социални придобивки & Корпоративни отстъпки
  • Кариерни възможности за растеж
  • Отлични здравни условия
  • Модерни и комфортни условия за работа
  • Възможност за хибриден и гъвкав начин на работа
  • Социални активности и мероприятия
  • Срок за  кандидатстване :  03.06.2022
  • Старт на програмата: 01.09.2022

Отговорности

Какво да очаквате:

По време на Програмата ще придобиете опит в няколко роли в нашата бизнес област Финанси. Ще има 4 х 6-месечни ротации през 2-годишната програма, като те могат да варират според бизнес исканията. Ще ви помолим да бъдете географски мобилни и да завършите една ротация в рамките на нашия Финансов център за споделени услуги, базиран в България.

Тази програма ще се фокусира върху развитието на Вашето представяне и финансови познания в следните области – отделите ни в Центъра за споделени услуги, Търговски финанси, Финанси свързани с веригата на доставки и Вътрешен одит/Възлагане на обществени поръчки.

Програмата ще Ви помогне да придобиете опит във Финансите и да изградите познания във Финансовия мениджмънт, Операции и Стратегии.

Изисквания

Какво очакваме от Вас:

Търсим наскоро завършили кандидати (в рамките на последните 2 години) с интерес към Финансите. Кандидатите трябва да са готови да разширят уменията си, за да развият както себе си, така и бизнеса. За да бъдете разгледани за ролята, трябва да сте географски мобилни, да владеете английски език и в идеалния случай да говорите или френски, холандски или испански.