Описание:

Тева Фармасютикълс е водеща световна компания за производство и продажба на фармацевтични продукти, с 40 000 служители в повече от 60 страни по света. Близо 1700 от служителите на компанията работят в производствените мощности, търговската организация и корпоративни функции на Тева в България.

Сфери на дейност: Фармация

За Компанията

Актуално

Виж всички статии

Хората, с които ще работиш

Албена Косеркова

Асоцииран директор Мастър данни - Верига на снабдяване

Албена се присъединява към компанията през 2012 година на позицията Мениджър в Глобалния екип за Мастър Данни, като преди това има над 10 години опит в Снабдяването и управлението на доставки в голяма международна компания. Притежава магистърска степен по специалностите "Политология"; от Софийски университет "Св. Климент Охридски" и "Международни икономически отношения"; от Университета за Национално и Световно стопанство. Сертифицирана е с професионални дипломи от CIPS Лондон и CPIM на Американската асоциация за Управление на доставките и снабдяването. Смята, че в професионален план нейното призвание е откриването и развитието на млади таланти, а в личен Албена обича да чете книги и да кара ски, нейна страст е градинарството, а една от любимите й теми за разговор е История на България.

Виж повече

Борис Христов

Старши мениджър Технологии на Твърди дозирани лекарствени форми (ТДЛФ)

Борис е Старши мениджър Технологии на Твърди дозирани лекарствени форми (ТДЛФ) и е част от екипа на завода на Тева в Дупница вече 21 години – от дипломирането си като Инженер-Химик от Химико-технологичния университет в София до ден днешен. Той е избрал да се развива заедно с компанията, защото тя е с огромни ресурси и предоставя много възможности, един малък свят, една Тева и едно семейство, което го прави много щастлив. Според Борис, като част от компанията, младите хора могат да натрупат солидни знания и опит, с което да дадат успешен старт на кариерата си.

Виж повече

Венета Пеянска

Заместник Директор Лаборатории на Качествен контрол

Венета започва като Лаборант и благодарение на своята амбициозност, упоритост и ангажираност през годините надгражда знанията и уменията си, като в момента ръководи всички лаборатории за Качествен контрол в ролята си на Заместник Директор. Обича да работи с амбициозни, решителни, смели хора, дори и без предварителен професионален опит, които не се огъват пред трудности, с аналитична мисъл и желаещи да се учат и развиват. Венета обича да спортува, да чете и пътува през свободното си време, а голямата й страст е морето.

Виж повече

Георги Димчов

Директор Здраве, безопасност и Опазване на околната среда

Георги започва кариерата си като стажант в Дирекция Инженеринг преди 11 години, а през последната година ръководи дейностите по безопасност и опазване на околната среда за завода в Дупница. Гордее се, че има възможността да работи в съвременна и динамична среда, в екип от компетентни експерти, които формират професионалната общност в завода. Свободното си време обича да посвещава на мотоциклетизма и дългите излети в планината.

Виж повече

Петър Андреев

Старши експерт Осигуряване на качеството в ИТ

Петър е Старши експерт в Глобалния екип по осигуряване на качеството в IT (CSV). Той има повече от 10 години опит в управлението на качеството в хранителната и фармацевтичната промишленост, включително и в осигуряване на съответствието с фармацевтичните регулаторни изисквания. Той подпомага валидацията на Глобалните ИТ системи на Тева, работейки с представители на ИТ и бизнеса в цял свят. Петър се интересува от различни области на информационните технологии, като роботизираната автоматизация на процесите и приложението на Data Science и Machine Learning технологии в биоинформатиката.

Виж повече

Светослав Динков

Заместник директор Производство

Светослав започва кариерата си в завода в Дупница през 2000 г. като Оператор Опаковка, скоро след като се дипломира като Инженер-химик от ХТМУ, гр. София и се развива успешно като последователно заема различни позиции с увеличаващи се отговорности. Той напуска завода като Мениджър Насипни продукти за няколко години, но избира да се върне отново, защото чувства сигурност в Тева и удовлетвореност от високите производствени стандарти в завода в Дупница. Светослав обича да пътува и да посещава различни дестинации.

Виж повече

Дейности на компанията

Отворени позиции