Описание:

Ние правим бирата, която българите обичат! Загорка e основател на пивоварните традиции в България с над 119-годишна история. Част е от глобалното семейство на HEINEKEN, пивоварят с най-голямо международно присъствие в света с над 85 000 служители в 70 различни държави.

Сфери на дейност: Търговия, Производство

За Компанията

Хората, с които ще работиш

Милена Бонева-Тод

Мениджър "Човешки ресурси България"

"За мен е привилегия, но също така и огромна отговорност, да работя в Загорка, която е компания със силни традиции. Тук, в Загорка, поставяме здравето и безопаснотта на нашите колеги на първо място! Също така, ние следваме определени ценности, които ни водят в ежедневната ни работа и взаимоотношения. Много държим на уважението и приемането на различията между всички нас. Промотираме предприемаческия дух на всяко ниво, защото вярваме, че това води компанията в правилната посока. Обичаме да даваме и да получаваме обратна връзка по всяко време, защото само така можем да запазим стремежа си постоянно да се подобряваме. Моят съвет за успешна кариера е – бъдете открити, бъдете себе си, поддържайте постоянно професионалното си любопитство и не спирайте да учите."

Виж повече

Елица Иванова

Мениджър "Маркетинг" България

"Да работиш в Загорка е вдъхновяващо, предизвикателно и забавно! Всеки от нас се стреми да остави своя позитивен отпечатък и заедно да построим онова „добро тук“, с което да се гордеем! Моят съвет за успешна кариера е: „Първо правете необходимото, а после възможното. Изведнъж ще се окаже, че сте постигнали невъзможното.“

Виж повече

Марсел ван ден Бош

Мениджър "Финанси" България

"Чрез автентичнo взаимодействие и силни отношения, както с колегите, така и с нашите клиенти и партньори, ние успяваме да правим Загорка по-добра компания. Всеки ден, стъпка по стъпка. За мен е чест да бъде част от богатата история и наследство на Загорка и да усещам невероятната подкрепа на корпорация Хайнекен."

Виж повече

Красимир Вътев

Мениджър "Продажби" България

"За да сме успешни в компанията, за която работим, и в същото време да правим нея успешна, трябва да сме бързи, да действаме мащабно и винаги да взимаме решения като собственици на бизнеса. Един цитат на Чарлс Дарвин пасва изключително добре на нашия сектор : „В бизнеса оцеляват не най-силните или най-умните, а най-адаптивните!“. Ето затова трябва всеки ден да ставаме по-добри, отколкото сме били в предишния!"

Виж повече

Ондрей Куцки

Мениджър "Верига на доставки" България

"Стремим се да печелим клиенти и консуматори посредством отлична верига за доставки. Те очакват от нас да бъдем до тях където, когато и както и да се налага. Това изисква партньорство и колаборация, за да създадем правилните стойност и изживяване за тях. Ще работим за това заедно!"

Виж повече

Катерина Кирова-Миланова

Мениджър "Връзки с обществеността и корпоративна социална отговорност"

"Загорка, част от Хайнекен, се стреми да създава по-добър свят. В това пътешествие се обединява целият екип на компанията. То е толкова вдъхновяващо, предизвикващо професионализма и креативността, докато междувременно не забравяме и да се забавляваме, че може да се види само в една уникална компания, каквато е Загорка и е чест и удоволствие да се извърви с такъв страхотен екип."

Виж повече

Илиян Делчев

Мениджър "Складове"

"Вярвам, че Загорка предоставя отлична възможност за старт на професионалното развитие, тъй като тук стажантите могат да се докоснат както до трупания с годините опит, така и до иновативни решения и меджународна експертиза."

Виж повече

Калина Железчева

Мениджър "Развитие на продажбите"

"След повече от 17 години в компанията, за мен Загорка не е просто работно място, а пътешествие, което ме предизвиква и ми помага да уча, да се развивам и да надграждам себе си като човек и като професионалист. Тук имам удоволствието да работя ежедневно с хора, които носят работата в сърцето си и които с усилия и отдаденост допринасят за постигане на бизнес целите на компанията."

Виж повече

Стефан Тотев

Мениджър "Инженерни дейности"

"За мен Загорка е не просто работа, а част от моя живот. Когато човек е отдаден на това, което прави, не го чувства като задължение. Най-важното нещо за мен са колегите, на които мога да разчитам, да вярвам и да се доверявам. Когато посрещаме заедно всички успехи и падения, като един екип, нещата се случват!"

Виж повече

Тихомир Тодоров

ТРМ Мениджър

"За мен Загорка е истинско училище на бизнеса! След повече от 6 години в компанията, всеки ден продължавам да уча нещо ново, да се подобрявам и да се разгръщам като професионалист, черпейки от глобалната експертиза на Хайнекен и от опита на страхотния екип на Загорка."

Виж повече

Дейности на компанията